Tuesday, 31 October 2017

BISNES AISKRIM : EJEN AISKRIM POTONG KAWASAN JENGKA PAHANG

Aiskrim potong dah sampai ke JENGKA beberapa hari lepas

penghantaran dengan bas pkol 9.30 pagi sampai lebih kurang pukul 7petang

masa perjalanan dekat 10 jam jugak la

tapi Alhamdulillah aiskrim dalam keadaan baik

semua baik dan tak cair, cuma yang cair hati sy kat awak je cia cia cia

warga Jengka boleh dapatkan aiskrim potong secara runcit dengan ejen kami ni 🍦

Puan Nurul Jannah - 0129094748

Aiskrim potong ni pasti mengimbau kenangan masa kecik2 dlu kan

bila nangis je, mak belanja aiskrim 😆

ADA DALAM PELBAGAI PERISA

VANILLA / CHOCOLATE / STRAWBERRY / APPLE / BLUBERRY / JAGUNG







Monday, 9 October 2017

BISNES AISKRIM - BEKAS AISKRIM / CUP ICE CREAM 4oz 130cc

Bekas aiskrim atau cup ice cream

sesuai untuk jualan cup atau bekas sebab dah ada design ice cream

kapasiti muatan 4oz atau 130cc lebih kurang 2 scoop ice cream

1 pax = 50 pcs
1 box = 20 pax

hubungi kami 011 1794 0277


Wednesday, 4 October 2017

KATERING AISKRIM KELANTAN - KATERING AISKRIM NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKAN AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELANTAN

#TERKINI - KATERING AISKRIM #NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKE AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELATE
"awak...terima kasih banyak - banyak deh. Servis tip top 5 star ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagi untuk majlis kahwin abang saya kat ketereh, kelate ni" - nana adik pengantin
"aiskrim sedap, patutla budak - budak pusing 2,3 kali, saya pon tambah aiskrim 4 kali" - Hj Wahab di Perdana Resort, PCB (Pengarah Mara Melaka)
"3 jam start majlis aiskrim licin, nak kna tambah baru pulak" - asma adik pengantin di Tanah Merah
"terima kasih boh, servis terbaik untuk majlis ambo ni" - Rahman pengantin di Pengkalan Chepa
Kami tawarkan Pakej Golek (layan diri) pakej paling #muroh di Kelate
Siap dengan #kiosk aiskrim - ore tengok kiosk aiskrim gak neleh air liur nak make aiskrim, siap tanya tuan majlis ambik mano pakej ni
siap ada #kanopi - tetamu royak gak ni baru yolo, buka kanopi untuk aiskrim kat majlis istimewa meme napok sohor terus majlis nikoh
aiskrim boleh campur 3 perisa - tetamu hok jenis milih blh make aiskrim vanilla, hok nak capur kebanyakan ore tuo gak blh make blako
Terkini kami hanya boleh ambik dua tempahan untuk sehari
terhad sapo cepat booking dia dapat
harga sebenar
- RM260 untuk 450 mini kon
- termasuk transport caj ambik dan hantar
- deposit scoop RM50 dikembalikan selesai majlis sekiranya bare cukup dikembalikan
- tiada caj tambahan
promo untuk ore hok komen diberi harga RM250 komen jah "nok booking"
promo lagi gilo muroh untuk ore hok komen share dan tag harga RM240
promo lagi dooh muroh benar nah, tok kecek banyak doh
untuk ore hok lepas like, komen, share dan tag post ni terus klik wasap kat bowoh ni
p/s : hok wasap jah tanpa like, komen, share dan tag akan diberi harga RM250
"make aiskrim sapa jilat kon boh"
"sapa cepat booking dia dapat"






BISNES AISKRIM : EJEN AISKRIM POTONG KAWASAN JENGKA PAHANG

Aiskrim potong dah sampai ke JENGKA beberapa hari lepas penghantaran dengan bas pkol 9.30 pagi sampai lebih kurang pukul 7petang ...