Wednesday, 6 December 2017

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT, PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

Kepakaran kami adalah membantu mereka yang risau jika majlis kahwin, majlis korporat dan majlis hari jadi dilihat MURAHAN, kelihatan BURUK dan kemudian dijadikan bahan gosip sampaila 7 keturunan

kami menawarkan solusi bagi masalah tersebut dengan menawarkan Pakej Katering Aiskrim Eksklusif seperti Majlis VIP - VIP dan dikenang sepanjang zaman pada kos biasa - biasa


Call / whatsapp : 011 1794 0277 (iCeLy)



PROMOSI TONG AISKRIM SEMPENA AKHIR TAHUN 2017 KINI BERMULA HINGGA 31 DISEMBER 2017

PROMOSI TONG AISKRIM SEMPENA AKHIR TAHUN 2017 KINI BERMULA HINGGA 31 DISEMBER 2017

Pernah tak terfikir nak tambah duit pendapatan dengan memulakan bisnes aiskrim, tapi bila start jual letak dalam tong je aiskrim tak tahan lama, bawak aiskrim pegi niaga tak sampai 2 jam aiskrim dah mula cair

Nampak macam senang bisnes aiskrim ni tapi rupanya kalau tak guna peralatan yang betul tak senang lah perniagaan aiskrim ni,

Asas perniagaan aiskrim kena ada peti tapi kalau peti mcm mana kita nak heret bawak pergi meniaga, dalam bisnes perniagaan aiskrim ni kita kena cari tempat yang ramai orang terutamanya budak - budak

jadi kena bergerak, dan hanya dengan menggunakan tong aiskrim yang betul barulah boleh buat duit

kami menawarkan tong aiskrim stainless steel tahan karat, ringan untuk dibawa dan menggunakkan garam dan ais batu

yelah, kalau karnival atau event tu lama senang la tambah je ais dan garam, aiskrim akan tahan lebih lama lagi

ada tak kawan - kawan atau sedara mara yang pernah cakap nak buat bisnes aiskrim tapi tak tahu kat mana nak dapatkan tong aiskrim ?

call / whatsapp kami sekarang : 011 1794 0277 (icely)




Tuesday, 31 October 2017

BISNES AISKRIM : EJEN AISKRIM POTONG KAWASAN JENGKA PAHANG

Aiskrim potong dah sampai ke JENGKA beberapa hari lepas

penghantaran dengan bas pkol 9.30 pagi sampai lebih kurang pukul 7petang

masa perjalanan dekat 10 jam jugak la

tapi Alhamdulillah aiskrim dalam keadaan baik

semua baik dan tak cair, cuma yang cair hati sy kat awak je cia cia cia

warga Jengka boleh dapatkan aiskrim potong secara runcit dengan ejen kami ni 🍦

Puan Nurul Jannah - 0129094748

Aiskrim potong ni pasti mengimbau kenangan masa kecik2 dlu kan

bila nangis je, mak belanja aiskrim 😆

ADA DALAM PELBAGAI PERISA

VANILLA / CHOCOLATE / STRAWBERRY / APPLE / BLUBERRY / JAGUNG







Monday, 9 October 2017

BISNES AISKRIM - BEKAS AISKRIM / CUP ICE CREAM 4oz 130cc

Bekas aiskrim atau cup ice cream

sesuai untuk jualan cup atau bekas sebab dah ada design ice cream

kapasiti muatan 4oz atau 130cc lebih kurang 2 scoop ice cream

1 pax = 50 pcs
1 box = 20 pax

hubungi kami 011 1794 0277


Wednesday, 4 October 2017

KATERING AISKRIM KELANTAN - KATERING AISKRIM NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKAN AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELANTAN

#TERKINI - KATERING AISKRIM #NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKE AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELATE
"awak...terima kasih banyak - banyak deh. Servis tip top 5 star ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagi untuk majlis kahwin abang saya kat ketereh, kelate ni" - nana adik pengantin
"aiskrim sedap, patutla budak - budak pusing 2,3 kali, saya pon tambah aiskrim 4 kali" - Hj Wahab di Perdana Resort, PCB (Pengarah Mara Melaka)
"3 jam start majlis aiskrim licin, nak kna tambah baru pulak" - asma adik pengantin di Tanah Merah
"terima kasih boh, servis terbaik untuk majlis ambo ni" - Rahman pengantin di Pengkalan Chepa
Kami tawarkan Pakej Golek (layan diri) pakej paling #muroh di Kelate
Siap dengan #kiosk aiskrim - ore tengok kiosk aiskrim gak neleh air liur nak make aiskrim, siap tanya tuan majlis ambik mano pakej ni
siap ada #kanopi - tetamu royak gak ni baru yolo, buka kanopi untuk aiskrim kat majlis istimewa meme napok sohor terus majlis nikoh
aiskrim boleh campur 3 perisa - tetamu hok jenis milih blh make aiskrim vanilla, hok nak capur kebanyakan ore tuo gak blh make blako
Terkini kami hanya boleh ambik dua tempahan untuk sehari
terhad sapo cepat booking dia dapat
harga sebenar
- RM260 untuk 450 mini kon
- termasuk transport caj ambik dan hantar
- deposit scoop RM50 dikembalikan selesai majlis sekiranya bare cukup dikembalikan
- tiada caj tambahan
promo untuk ore hok komen diberi harga RM250 komen jah "nok booking"
promo lagi gilo muroh untuk ore hok komen share dan tag harga RM240
promo lagi dooh muroh benar nah, tok kecek banyak doh
untuk ore hok lepas like, komen, share dan tag post ni terus klik wasap kat bowoh ni
p/s : hok wasap jah tanpa like, komen, share dan tag akan diberi harga RM250
"make aiskrim sapa jilat kon boh"
"sapa cepat booking dia dapat"






PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT, PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN Kepakaran kami adalah membantu mereka yang risau ji...