Friday, 19 January 2018

JUAL AISKRIM POTONG DAN JANA PENDAPATAN SENDIRI SETIAP SEBULAN TANPA PERLU BERHENTI KERJA

WALAUPUN PART TIME JE DAH BOLEH BUAT JUALAN RM5K SEBULAN PADA HUJUNG MINGGU TANPA PERLU BERHENTI KERJA


APA KATA MEREKA YANG DAH "MAKAN" ICELY AISKRIM POTONG ?




APA KATA MEREKA YANG DAH NIAGA ICELY AISKRIM POTONG ?






iCeLy Aiskrim Potong ni macam mana ?





Kenapa pilih iCeLy Aiskrim Potong untuk buat duit
  1. Aiskrim potong lebih panjang boleh potong maksima 7 tapi dicadangkan 5 sahaja
  2. Ada MONEY BACK GUARANTEE (MBG) jika aiskrim potong sampai dalam keadaan cair dan tak boleh guna untuk jualan
  3. Rasa aiskrim yang "ketagih" tanpa bahan terlarang dengan rasa yang pasti diingati pelanggan
  4. Bisnes pulang modal dengan cepat kebiasaannya 2 minggu jualan dah dapat balik modal
  5. Follow up lepas jualan, ejen - ejen tak dibiarkan "terlopong" selepas buat pembayaran

Macam mana konsep bisnes aiskrim potong ni ?

  • Stok aiskrim potong akan dibekalkan HQ iCeLy dan anda bebas untuk berniaga mengikut hari dan waktu operasi anda (tapi perlu ditetapkan lokasi dan waktu untuk mudahkan proses pengiklanan)
  • kami bimbing anda sampai dapat kejar jualan RM5,000 sebulan bagi fasa pertama dan akan meningkat bagi fasa seterusnya. 
  • Bukan murah yang kami jamin tapi keuntungan yang banyak dari segi kewangan dan masa
  • perlindungan ejen juga ditawarkan maknanya ejen terawal ada kuasa untuk menguasai perniagaan sebagai pembekal utama bagi setiap daerah

SIAPA EJEN TERKINI ICELY AISKRIM POTONG ?

EJEN KUANTAN - 012 909 4748 ( Puan Nurul )
EJEN PEKAN - 018 912 3712 ( Nawi )
EJEN MERSING - 013 224 5120 ( Adam )
EJEN BESUT - 019 908 9623 ( Puan Diana )
EJEN KOTA BHARU - 010 862 5947 ( Azmer )
EJEN PULAU PERHENTIAN - 019 959 3459 ( Puan Habibah )
EJEN SEPANG - 017 383 0084 ( Puan Liza )

P/S : Kalau korang berada dalam daerah ejen kami anda boleh terus beurusan dengan mereka

APA YANG ANDA DAPAT DENGAN PELABURAN RM1,200 NI ?


  • 1 box polysterin aiskrim potong dengan kuantiti 100 cube aiskrim potong 
  • didatangkan dengan 7 perisa 
  • 15 vanilla / 15 coklat / 15 strawberi / 15 keladi / 15 jagung / 15 blueberi / 10 apple
  • Setiap cube aiskrim potong dicadangkan potong 5 bahagian dan dapat jumlah 500 batang aiskrim yang dicucuk lidi


  • tong aiskrim dari jenis besi stainless steel (tahan karat ) dengan kapasiti 30 batang aiskrim potong (potensi jualan RM300 untuk satu sesi jualan)
  • lengkap dengan stiker iCeLy Aiskrim Potong bagi memudahkan jualan (stiker diberi setelah pengesahan bayaran)




  • Jika anda orang terawal bagi setiap daerah maka anda layak untuk jadi ejen tunggal kami bagi setiap daerah dan diberi peluang untuk jadi stokis
  • Jika anda terlambat anda masih boleh buat duit dengan aiskrim potong dan kami tetap akan bantu anda capai jualan RM5,000 sebulan bagi fasa pertama tapi anda kena berurusan ambil stok dengan ejen tunggal kami
  • Ejen tunggal berhak untuk "markup" harga sesuka hati cuma akan dinasihatkan cara yang betul dari HQ
  • Kami dari HQ turut bantu anda tambah ejen sampai anda berkemampuan ambik kapasiti 10 box = 1,000 cube aiskrim potong dan akan diberikan harga stokis

MACAM MANA NAK POTONG AISKRIM POTONG ?



DAPATKAN eBOOK STRATEGI JUALAN ICELY AISKRIM POTONG STRATEGI RM5,000 SECARA PERCUMA DENGAN KLIK DISINI



UNTUK 10 EJEN TERAWAL KAMI BAGI POTONGAN SEBANYAK RM100
DARIPADA RM 1,200 KINI HANYA
RM 1,100

19 JANUARI 2018 - Ejen Sepang dah ambik tawaran ni, baki cuma tinggal 9 orang terawal je lagi

CALL SEKARANG
011 1794 0277

WASAP SEKARANG
hanya klik disini

Friday, 5 January 2018

LUBUK RAHSIA BISNES AISKRIM POTONG 2018 KINI DIDEDAHKAN !!

"Full niaga kami boleh habiskan dalam masa seminggu je sebenarnya untuk 100 batang aiskrim potong ni"
- Puan Nurul Ejen Kuantan

"Saya ni sebenarnya takde perasaan lama dah, tapi lepas makan aiskrim potong rasa hati macam dicuri"
- Encik Hairil Pegawai ASNB

"Aiskrim marvellous....sedap + lazat + lemak berkrim, cik su try semua flavour dah"
- Izzati Founder FAN'S Beauty

INI 7 SEBAB KENAPA PERLU PILIH AISKRIM POTONG ICELY

1. Aiskrim Potong lebih panjang berbanding pesaing lain dengan saiz aiskrim potong 18CM dan ketebalan aiskrim potong 4.6CM x 4.6CM

2. Lebih menguntungkan sebab lebih panjang jadi boleh potong lebih dan ofkos la buat untung lebih

3. Lebih sedap, rasa creamy melekat di lidah rasa terangkat dan menusuk kalbu sampai bergetar tulang rusuk.

4. Ada support group melalui whatsapp, dalam erti kata lain ada customer service 24/7 setiap hari khas untuk ejen dan stokis

5. Ada MONEY BACK GUARANTEE kalau aiskrim potong cair dalam keadaan tak boleh guna untuk jualan kami pulangkan balik duit anda

6. Ada support marketing dalam erti kata lain kami ada kalendar marketing 2018 untuk persediaan menjelang kali promosi hari penting

7. Ada reward sebagai ejen dengan sasaran jualan yang diberikan dan training berbayar tingkatkan jualan diberikan secara percuma

Dah bersedia untuk mulakan perniagaan aiskrim potong ?

Hubungi kami sekarang untuk jadi ejen terawal bagi setiap daerah

CALL/WHATSAPP

+++++++++
01117940277
+++++++++
01117940277
+++++++++
01117940277
+++++++++









Saturday, 23 December 2017

7 SEBAB KENAPA PERLU JANA PENDAPATAN SEBAGAI EJEN ICELY AISKRIM POTONG

=====================================================================
7 SEBAB KENAPA PERLU JANA PENDAPATAN SEBAGAI EJEN ICELY AISKRIM POTONG
=====================================================================


1. Aiskrim lebih panjang berbanding aiskrim potong lain di pasaran dengan saiz 18 cm

2. Lebih menguntungkan, sebab lebih panjang jadi boleh potong lebih dari aiskrim potong lain

3. Lebih sedap, rasa creamy, makan terus melekat dekat lidah dan terbayang - bayang kesedapannya dan rasanya perghh terangkat dan menusuk kalbu sampai bergetar tulang rusuk

4. Kami ada support grup melalui group wasap dengan erti kata lain ini customer service kami

5. Ada MONEY BACK GUARANTEE kalau aiskrim potong cair masa penghantaran dalam erti kata lain tak boleh guna untuk jualan kami bagi balik duit yang korang laburkan

6. Ada support marketing, kami ada siapkan kalendar marketing untuk ejen - ejen icely aiskrim potong dan diajar teknik kuasai wilayah dan kuasai pesaing

7. Ada REWARD sebagai ejen yang capai sasaran jualan dan training berbayar tingkatkan jualan diberikan secara percuma



Jadi ada tak kenal sape - sape, mak mertua ke, kawan ke, jiran sebelah rumah ke, adik beradik atau anak sedara yang berminat untuk jana pendapatan sendiri dengan sasaran jualan RM5,000 sebulan dari HQ iCeLy ?

call atau wasap kami segera, ejen terhad bagi setiap daerah mengikut terma dan syarat

+++++++++++
011 1794 0277
+++++++++++
011 1794 0277
+++++++++++
011 1794 0277
+++++++++++






Sunday, 17 December 2017

3 KESILAPAN KETIKA MEMILIH KATERING AISKRIM

1. Ambik katering aiskrim terlalu murah sampai tak tahu aiskrim macam mana yang ditawarkan mungkin kecik sangat

2. Penjaga aiskrim tak mesra, tunggu tetamu datang, tak layan tetamu tuan rumah dengan baik buat servis aiskrim sambil lewa

3. Tetamu tuan rumah tak tahu tuan rumah order aiskrim, aiskrim menyorok, aiskrim tenggelam dengan menu lain sebab katering aiskrim suram dan tak happening

#icelyicecreamsection
#kateringaiskrim


Wednesday, 6 December 2017

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT, PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

Kepakaran kami adalah membantu mereka yang risau jika majlis kahwin, majlis korporat dan majlis hari jadi dilihat MURAHAN, kelihatan BURUK dan kemudian dijadikan bahan gosip sampaila 7 keturunan

kami menawarkan solusi bagi masalah tersebut dengan menawarkan Pakej Katering Aiskrim Eksklusif seperti Majlis VIP - VIP dan dikenang sepanjang zaman pada kos biasa - biasa


Call / whatsapp : 011 1794 0277 (iCeLy)



PROMOSI TONG AISKRIM SEMPENA AKHIR TAHUN 2017 KINI BERMULA HINGGA 31 DISEMBER 2017

PROMOSI TONG AISKRIM SEMPENA AKHIR TAHUN 2017 KINI BERMULA HINGGA 31 DISEMBER 2017

Pernah tak terfikir nak tambah duit pendapatan dengan memulakan bisnes aiskrim, tapi bila start jual letak dalam tong je aiskrim tak tahan lama, bawak aiskrim pegi niaga tak sampai 2 jam aiskrim dah mula cair

Nampak macam senang bisnes aiskrim ni tapi rupanya kalau tak guna peralatan yang betul tak senang lah perniagaan aiskrim ni,

Asas perniagaan aiskrim kena ada peti tapi kalau peti mcm mana kita nak heret bawak pergi meniaga, dalam bisnes perniagaan aiskrim ni kita kena cari tempat yang ramai orang terutamanya budak - budak

jadi kena bergerak, dan hanya dengan menggunakan tong aiskrim yang betul barulah boleh buat duit

kami menawarkan tong aiskrim stainless steel tahan karat, ringan untuk dibawa dan menggunakkan garam dan ais batu

yelah, kalau karnival atau event tu lama senang la tambah je ais dan garam, aiskrim akan tahan lebih lama lagi

ada tak kawan - kawan atau sedara mara yang pernah cakap nak buat bisnes aiskrim tapi tak tahu kat mana nak dapatkan tong aiskrim ?

call / whatsapp kami sekarang : 011 1794 0277 (icely)




Tuesday, 31 October 2017

BISNES AISKRIM : EJEN AISKRIM POTONG KAWASAN JENGKA PAHANG

Aiskrim potong dah sampai ke JENGKA beberapa hari lepas

penghantaran dengan bas pkol 9.30 pagi sampai lebih kurang pukul 7petang

masa perjalanan dekat 10 jam jugak la

tapi Alhamdulillah aiskrim dalam keadaan baik

semua baik dan tak cair, cuma yang cair hati sy kat awak je cia cia cia

warga Jengka boleh dapatkan aiskrim potong secara runcit dengan ejen kami ni 🍦

Puan Nurul Jannah - 0129094748

Aiskrim potong ni pasti mengimbau kenangan masa kecik2 dlu kan

bila nangis je, mak belanja aiskrim 😆

ADA DALAM PELBAGAI PERISA

VANILLA / CHOCOLATE / STRAWBERRY / APPLE / BLUBERRY / JAGUNG







JUAL AISKRIM POTONG DAN JANA PENDAPATAN SENDIRI SETIAP SEBULAN TANPA PERLU BERHENTI KERJA

WALAUPUN PART TIME JE DAH BOLEH BUAT JUALAN RM5K SEBULAN PADA HUJUNG MINGGU TANPA PERLU BERHENTI KERJA APA KATA MEREKA YANG DAH "MA...