Saturday, 13 July 2019

SENARAI LOKASI JUALAN ICELY AISKRIM POTONG DI KEDAH

============================================

AHAD

Tuan Ikhwan Ejen Kulim (018 294 4211 / 012 443 9428)

⤮ AHAD

Pekan Ahad Padang Serai
9.00 pagi hingga 3.00 petang

⤮ AHAD
Pasar Malam Kilang Lama
5.00 petang hingga 10.00 malam

============================================



ISNIN

Tuan Ikhwan Ejen Kulim (018 294 4211 / 012 443 9428)

⤮ ISNIN

Pasar Pagi Padang Serai
9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ ISNIN
Pasar Malam Taman Makmur Lunas
5.00 petang hingga 10.00 malam

⤮ ISNIN
Pasar Malam Taman Lobak/Tiram
5.00 petang hingga 10.00 malam

============================================

SELASA

⤮ SELASA
Pasar Pagi Padang Serai
9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ SELASA
Pasar Malam Taman Ria Jaya, Sungai Petani
5.00 petang hingga 10.00 malam

⤮ SELASA
Pasar Malam Tasek Gelugor
5.00 petang hingga 10.00 malam

============================================

RABU

⤮ RABU
Pasar Pagi Padang Serai
9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ RABU
Pasar Malam Padang Serai
5.00 petang hingga 10.00 malam

⤮ RABU
Pasar Malam Market Kulim
5.00 petang hingga 10.00 malam

============================================

KHAMIS

⤮ KHAMIS
Pasar Pagi Padang Serai
9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ KHAMIS
Pasar Malam Kilang Lama
5.00 petang hingga 10.00 malam

⤮ KHAMIS
Pasar Malam Tasek Gelugor
5.00 petang hingga 10.00 malam

============================================

JUMAAT

⤮ JUMAAT
Pasar Pagi Padang Serai

9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ JUMAAT
Pekan Hari Sg Kob

9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ JUMAAT
Pasar Malam Taman Selasih

5.00 petang hingga 10.00 malam

⤮ JUMAAT
Pasar Malam Permatang Pauh

5.00 petang hingga 10.00 malam

============================================

SABTU


⤮ SABTU
Pasar Pagi Padang Serai

9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

⤮ SABTU
Pasar Malam Padang Serai

5.00 petang hingga 10.00 malam

⤮ SABTU
Pasar Malam Taman Ria Jaya Sungai Petani

5.00 petang hingga 10.00 malam



Thursday, 13 June 2019

KEPUTUSAN PERADUAN MAKAN AISKRIM POTONG DAN MENANG MOTOR 2019

Peraduan Makan Aiskrim Potong dan Menang Motosikal 2019 telah bermula dari 1 Mac 2019 hingga 31 Disember 2019. Hadiah yang diberikan adalah wang tunai RM100 pada setiap bulan dan sebiji iPhone Xs kepada pemenang utama peraduan makan aiskrim dan menang iPhone Xs. Berikut merupakan keputusan peraduan Makan Aiskrim dan Menang iPhone Xs


Setiap pembelian aiskrim potong bernilai RM2 layak untuk menyertai cabutan bertuah untuk satu penyertaan




Pemenang Cabutan Bertuah Bulanan Wang Tunai RM100

Mac 2019 ( Wang Tunai RM100 )


Danish Darwish Durrani
Jengka 20, Pahang


Cabutan Bertuah Bulan Mac 2019 Disertai oleh Ejen:

1) Puan Rohana Ejen Seberang Pintasan
2) Tuan Mahadi Ejen Georgetown
3) Puan Fazilah Ejen Jengka 20
4) Tuan Alias Ejen Kampung Laut



April 2019 ( Wang Tunai RM100 )



Mashkor B. Othman
Pasir Puteh, Kelantan


Cabutan Bertuah Bulan April 2019 Disertai oleh Ejen:

1) Tuan Musmadi Ejen Kota Bharu
2) Puan Fazilah Ejen Jengka 20



Mei 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan -



Jun 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan -



Julai 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan -



Ogos 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan -



September 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumkan



Oktober 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan



November 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan



Disember 2019 ( Wang Tunai RM100 )

- Belum diumumkan





Pemenang Hadiah Utama Motosikal

- Belum diumumkan


Thursday, 23 May 2019

KEPUTUSAN PERADUAN MAKAN AISKRIM DAN MENANG IPHONE XS

Peraduan makan aiskrim dan menang iPhone Xs telah berjalan dari 1 November 2019 hingga 28 Februari 2019. Hadiah yang diberikan adalah wang tunai RM100 pada setiap bulan dan sebiji iPhone Xs kepada pemenang utama peraduan makan aiskrim dan menang iPhone Xs. Berikut merupakan keputusan peraduan Makan Aiskrim dan Menang iPhone Xs

Pemenang Cabutan Bertuah Bulanan Wang Tunai RM100


November 2018 ( Wang Tunai RM100 )



Cabutan Bertuah Bulan November 2018 Disertai oleh Ejen:

1) Tuan Musmadi Ejen Kota Bharu
2) Tuan Hisham Ejen Tanah Merah
3) Tuan Azrai Ejen Kota Bharu
4) Tuan Rosdi Ejen Bera
5) Ejen Pasir Puteh (bukan lagi ejen)
6) Puan Ain Ejen Kuala Lumpur
7) Puan Nura Ejen Simpang Renggam
8) Tuan Rizal Ejen Mersing
9) Ejen Kemaman (bukan lagi ejen)
10) Puan Rohaya Ejen Dungun
11) Puan Fazilah Ejen Jengka 20
12) Cik A'tifatul Ejen Sungai Petani
13) Puan Aida Ejen Ulu Kelang



Disember 2018 ( Wang Tunai RM100 )



Cabutan Bertuah Bulan Disember 2018 Disertai oleh Ejen:

1) Puan Ruzita Ejen Kuala Berang
2) Tuan Azrai Ejen Kota Bharu
3) Tuan Zulkifli Ejen Nilai
4) Puan Fazilah Ejen Jengka 20
5) Tuan Azrul Ejen Teluk Intan
6) Tuan Aswan Ejen Pasir Mas
7) Puan Faizah Ejen Selayang
8) Puan Najihah Ejen Kerteh



Januari 2019 ( Wang Tunai RM100 )



Cabutan Bertuah Bulan Januari 2019 Disertai oleh Ejen:

1) Puan Fazilah Ejen Jengka 20
2) Tuan Ikhwan Ejen Kulim
3) Tuan Rizal Ejen Mersing
4) Tuan Redzuan Ejen Manjung
5) Puan Hidayah Ejen Cheneh
6) Puan Faizah Ejen Selayang
7) Puan Suhaini Ejen Ledang
8) Tuan Faiz Ejen Kuala Selangor



Februari 2019 ( Wang Tunai RM100 )


AIDIEL ABBASY
Dungun, Terengganu


Cabutan Bertuah Bulan Februari 2019 Disertai oleh Ejen:

1) Puan Azura Ejen Kota Bharu
2) Tuan Iqbal Ejen Kuala Kangsar
3) Puan Mastura Ejen Batu Caves
4) Tuan Azrul Ejen Teluk Intan
5) Tuan Kamarul Ejen Teluk Intan
6) Tuan Rizal Ejen Mersing
7) Puan Rohana Ejen Seberang Pintasan
8) Puan Fazilah Ejen Jengka 20
9) Cik Ada Ejen Temerloh
10) Puan Hidayah Ejen Cheneh
11) Tuan Ikhwan Ejen Kulim



Pemenang Utama iPhone Xs

- Belum diumumkan -



Thursday, 9 May 2019

6 TAHUN JADI PRAMUSAJI SEKARANG JUAL AISKRIM POTONG

Puan Rohana Ejen Seberang Pintasan, Dungun, Terengganu
Laporan jualan iCeLy Aiskrim Potong Mac 2019 = RM7,386

Puan Rohana adalah seorang Pramusaji (pekerja hotel) dari tahun 1999 dan telah bekerja selama 6 tahun dengan bayaran upah harian sebanyak RM25 namun tak berjaya diterima sebagai pekerja sepenuh masa sehinggalah Puan Rohana tekad buat keputusan untuk berhenti kerja dan buat macam - macam kerja untuk teruskan hidup

Puan Rohana pernah meniaga kuih, bangun awal pagi untuk siapkan kuih sampaikan tak cukup masa untuk berehat, bersengkang masa untuk tidur demi menyiapkan kuih sebelum buat jualan waktu pagi

Selain tu jugak Puan Rohana pernah bekerja di kedai makan dengan masa yang terikat, untuk luangkan masa bersama keluarga sampailah Puan Rohana mula - mula kenal perniagaan iCeLy Aiskrim Potong melalui adik beliau Puan Rohaya yang jugak ejen iCeLy Aiskrim Potong untuk Dungun, Terengganu

Pada awalnya Puan Rohana cuma nak cuba pengalaman baru disebabkan bisnes aiskrim ni dilihat sangat berpotensi sebab ramai orang suka makan aiskrim

Alhamdulillah ternyata berkat usaha Puan Rohana, awal bulan pertama niaga pun dah capai jualan RM5k sebulan dan konsisten hingga April 2019 (laporan jualan terkini awal Mei 2019 untuk laporan bulan April 2019)

Untuk dapatkan iCeLy Aiskrim Potong atau sebarang pertanyaan mengenai tempahan katering di sekitar Seberang Pintasan, Dungun, Terengganu boleh terus hubungi Puan Rohana 601125491797 atau WHATSAPP www.wasap.my/601125491797/icely


  





Friday, 3 May 2019

SERIBU TESTIMONI EJEN ICELY AISKRIM POTONG

 
                            "Tok imam pun suka makan"          "500 potong habis dalam masa 1 jam"

  
                         "harini meniaga habis 130 cube"         "4 orang makan tak sampai 10 minit"

  
                       "stok kena order 2 box baru cukup"      "iCeLy bantu tambah pendapatan"

  
                           "15 minit niaga dapat RM90"                  "aiskrim sampai tak cair"

 
                  "ada sorang pelanggan beli sampai RM50"       "kutipan bulan ni RM7,870"

  
                           "cuti sekolah tak menang tangan"   "kiosk belum siap pasang orang dah ramai"

 
                                     "tak cukup tangan"                         "tinggal ni je stok jualan"

 
                     "dapat sale lebih RM5k jual aiskrim jer"          "orang tak putus - putus"

 
                                  "jualan harini RM435"                 "baru 5 hari lepas order dah habis"

 
  "buat part time boleh cecah RM4k - RM5k sebulan"          "jualan malam ni RM208"

 
                                    "boleh pergi lagi jauh"                 "sambutan sangat menggalakkan"

 
                          "pukulan 45 minit bawa 25 cubes"   "ramai orang sampai 2 flavour habis stok"

 
                            "ejen - ejen PM stok dah habis"                  "aiskrim tinggal ni je"

 
                     "Alhamdulillah, hari pertama niaga"   "ramai cakap wah beli aiskrim pon dapat contest"

 
     "makcik - makcik beli teringat kisah zaman dulu"          "stok habis terus, rehat kejap"

 
    "tak sampai setahun boleh capai Jualan RM100k"     "pilihan tepat untuk niaga part time"

 
                         "tak sampai sejam dapat sale RM50"                "aiskrim dah clear"

 
                              "2 jam niaga dapat RM200"                  "3 jam niaga dah sold out"

 
        "setiap kali customer beli akan cakap SEDAP"        "memang laju, 2 kali niaga licin"

 
               "customer puas hati dengan harga aiskrim"   "peminat aiskrim potong makin ramai"

 
                                  "orang ramai beratur"   "hari minggu dapat jualan RM1,000 dalam 3 jam"



SENARAI LOKASI JUALAN ICELY AISKRIM POTONG DI KEDAH

============================================ AHAD Tuan Ikhwan Ejen Kulim  (018 294 4211 / 012 443 9428) ⤮ AHAD Pekan Ahad Padang S...