Monday, 9 October 2017

BISNES AISKRIM - BEKAS AISKRIM / CUP ICE CREAM

Bekas aiskrim atau cup ice cream

sesuai untuk jualan cup atau bekas sebab dah ada design ice cream

kapasiti muatan 4oz atau 130ml

1 pax = 50 pcs
1 box = 20 pax


Wednesday, 4 October 2017

KATERING AISKRIM KELANTAN - KATERING AISKRIM NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKAN AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELANTAN

#TERKINI - KATERING AISKRIM #NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKE AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELATE
"awak...terima kasih banyak - banyak deh. Servis tip top 5 star ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagi untuk majlis kahwin abang saya kat ketereh, kelate ni" - nana adik pengantin
"aiskrim sedap, patutla budak - budak pusing 2,3 kali, saya pon tambah aiskrim 4 kali" - Hj Wahab di Perdana Resort, PCB (Pengarah Mara Melaka)
"3 jam start majlis aiskrim licin, nak kna tambah baru pulak" - asma adik pengantin di Tanah Merah
"terima kasih boh, servis terbaik untuk majlis ambo ni" - Rahman pengantin di Pengkalan Chepa
Kami tawarkan Pakej Golek (layan diri) pakej paling #muroh di Kelate
Siap dengan #kiosk aiskrim - ore tengok kiosk aiskrim gak neleh air liur nak make aiskrim, siap tanya tuan majlis ambik mano pakej ni
siap ada #kanopi - tetamu royak gak ni baru yolo, buka kanopi untuk aiskrim kat majlis istimewa meme napok sohor terus majlis nikoh
aiskrim boleh campur 3 perisa - tetamu hok jenis milih blh make aiskrim vanilla, hok nak capur kebanyakan ore tuo gak blh make blako
Terkini kami hanya boleh ambik dua tempahan untuk sehari
terhad sapo cepat booking dia dapat
harga sebenar
- RM260 untuk 450 mini kon
- termasuk transport caj ambik dan hantar
- deposit scoop RM50 dikembalikan selesai majlis sekiranya bare cukup dikembalikan
- tiada caj tambahan
promo untuk ore hok komen diberi harga RM250 komen jah "nok booking"
promo lagi gilo muroh untuk ore hok komen share dan tag harga RM240
promo lagi dooh muroh benar nah, tok kecek banyak doh
untuk ore hok lepas like, komen, share dan tag post ni terus klik wasap kat bowoh ni
p/s : hok wasap jah tanpa like, komen, share dan tag akan diberi harga RM250
"make aiskrim sapa jilat kon boh"
"sapa cepat booking dia dapat"






BISNES AISKRIM - PROMOSI TING TONG TONG AISKRIM / PETI AISKRIM / ICE CREAM CONTAINER

#PROMOTINGTONG - BUAT BISNES AISKRIM SENDIRI DENGAN TONG AISKRIM 🍦 STAINLESS STEEL, AISKRIM TAHAN 8 JAM DGN HARGA MURAH SEMPENA TAUKE TENGAH TING TONG 😆
.
Bisnes aiskrim merupakan bisnes yang dikuasai golongan bukan melayu 
.
kenapa ?
.
sebab mudah, senang jual dan untong besar
.
jual singgit tapi untong lebih dari separuh tau
.
untuk info lebih lanjut tentang bisnes aiskrim hubungi kami sekarang
.
sebab kami tengah offer tong aiskrim dengan harga preorder paling murah di Dunia
.
mungkin bisnes aiskrim boleh ubah hidup anda sape tau 😍
.
ini serius bukan main - main tau 🍦
.
promo tamat pada 27 OKTOBER 2017
.
penghantaran pada 1 NOVEMBER 2017
.
ikut langkah mudah kat bawah ni 💕
.
share dan komen "dah share" 


POST FACEBOOK

PEMBEKAL BISNES PERNIAGAAN AISKRIM
.
klik --> www.wasap.my/601117940277/tongblog utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻
klik --> www.wasap.my/601117940277/tongblog utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻
klik --> www.wasap.my/601117940277/tongblog utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻
.
Untuk makluman promosi ni hanya untuk preorder sahaja
.
harga normal untuk barang ready stock 😊
.
p/s : AWAS !! promo ni terhad untuk 30 tong aiskrim sahaja dan kemungkinan akan ditutup awal jika semua tong aiskrim telah ditempah


TONG AISKRIM TAHAN BEKU AISKRIM HAMPIR 8 JAM 

 TONG AISKRIM PENJUAL MOTOR GUNA

TONG AISKRIM PENUTUP TONG DALAM

 TONG AISKRIM BAHAGIAN DALAM

Thursday, 14 September 2017

KATERING AISKRIM - PAKEJ GOLEK KATERING AISKRIM PALING MURAH KELANTAN

Kami merupakan ice cream section utama dari Kelantan,

tempahan aiskrim di majlis keramaian anda pasti membuatkan tetamu sangat seronok dan anak - anak melompat keriangan

Aiskrim yang kami tawarkan juga sangat sedap membuatkan kanak - kanak makan sampai jilat kon dan berulang kali ambil giliran untuk dapatkan aiskrim

Pakej Golek merupakan pakej yang sangat murah kerana tidak memerlukan staff dan ianya berkonsepkan self service

Scoop aiskrim sangat mudah jika betul caranya, kami akan ajar dalam tempoh kurang dari 1 minit untuk buat satu aiskrim kon siap


Wednesday, 13 September 2017

KATERING AISKRIM - PAKEJ JULIETTE SERVIS KATERING AISKRIM TERMASUK STAFF

Pakej Juliette adalah pakej murah yang ditawarkan untuk sebarang majlis keramaian terutamanya majlis perkahwinan bagi pihak perempuan kebiasaannya jemput tetamu yang ramai 300 ke atas

Kepakaran kami adalah menawarkan katering aiskrim sedap makan sampai jilat kon, memeriahkan majlis keramaian dan membuatkan tetamu seronok dan senang hati dalam majlis yang istimewa


Tuesday, 12 September 2017

BISNES AISKRIM : TONG AISKRIM SAKTI JANA PENDAPATAN RERATUS

Tong aiskrim ni barang sakti bang
boleh buat duit reratus sampai reribu, yela kalau sebijik boleh buat reratus kalau 3 bijik macam dalam gambar ni boleh buat reribu la
start motor atau buka bonet boleh jual, boleh tahan sampai lapan jam aiskrim, biasanya balik rumah pon beku lagi
simpan dalam peti ais esok boleh guna untuk jual lagi
jual aiskrim ni tak payah pening kepala,
bangla dah buktikan bang, muka penuh jambang pakai kemeja tak perlu senyum kutip jualan sehari reratus
kenapa saya ambik contoh bangla ? sebab bangla tak perlu cakap banyak 1 aiskrim satu ringgit dua aiskrim dua ringgit
cuma perlu tau beberapa patah perkataan ni je 😁
balik rumah bawak motor, aiskrim habis hati senang manyak senyum 💕
pergi bank hantar kat kampung satu ratus ambik gaji 1 ratus lebih buat modal pusingan
kan ? banyak seronok bisnes aiskrkm ni 🍦😋











Monday, 11 September 2017

KATERING AISKRIM - PROMOSI TERKINI DI FACEBOOK PAGE ICELY

#TERKINI - KATERING AISKRIM #NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKE AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELATE
"awak...terima kasih banyak - banyak deh. Servis tip top 5 star ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagi untuk majlis kahwin abang saya kat ketereh, kelate ni" - nana adik pengantin
"aiskrim sedap, patutla budak - budak pusing 2,3 kali, saya pon tambah aiskrim 4 kali" - Hj Wahab di Perdana Resort, PCB (Pengarah Mara Melaka)
"3 jam start majlis aiskrim licin, nak kna tambah baru pulak" - asma adik pengantin di Tanah Merah
"terima kasih boh, servis terbaik untuk majlis ambo ni" - Rahman pengantin di Pengkalan Chepa
Kami tawarkan Pakej Golek (layan diri) pakej paling #muroh di Kelate
Siap dengan #kiosk aiskrim - ore tengok kiosk aiskrim gak neleh air liur nak make aiskrim, siap tanya tuan majlis ambik mano pakej ni
siap ada #kanopi - tetamu royak gak ni baru yolo, buka kanopi untuk aiskrim kat majlis istimewa meme napok sohor terus majlis nikoh
aiskrim boleh campur 3 perisa - tetamu hok jenis milih blh make aiskrim vanilla, hok nak capur kebanyakan ore tuo gak blh make blako
Terkini kami hanya boleh ambik dua tempahan untuk sehari
terhad sapo cepat booking dia dapat
harga sebenar
- RM260 untuk 450 mini kon
- termasuk transport caj ambik dan hantar
- deposit scoop RM50 dikembalikan selesai majlis sekiranya bare cukup dikembalikan
- tiada caj tambahan
promo untuk ore hok komen diberi harga RM250 komen jah "nok booking"
promo lagi gilo muroh untuk ore hok komen share dan tag harga RM240
promo lagi dooh muroh benar nah, tok kecek banyak doh
untuk ore hok lepas like, komen, share dan tag post ni terus klik wasap kat bowoh ni
p/s : hok wasap jah tanpa like, komen, share dan tag akan diberi harga RM250
"make aiskrim sapa jilat kon boh"
"sapa cepat booking dia dapat"


BISNES AISKRIM - BEKAS AISKRIM / CUP ICE CREAM

Bekas aiskrim atau cup ice cream sesuai untuk jualan cup atau bekas sebab dah ada design ice cream kapasiti muatan 4oz atau 130ml 1 pa...