Monday, 9 October 2017

BISNES AISKRIM - BEKAS AISKRIM / CUP ICE CREAM

Bekas aiskrim atau cup ice cream

sesuai untuk jualan cup atau bekas sebab dah ada design ice cream

kapasiti muatan 4oz atau 130ml

1 pax = 50 pcs
1 box = 20 pax


Wednesday, 4 October 2017

KATERING AISKRIM KELANTAN - KATERING AISKRIM NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKAN AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELANTAN

#TERKINI - KATERING AISKRIM #NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKE AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELATE
"awak...terima kasih banyak - banyak deh. Servis tip top 5 star ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagi untuk majlis kahwin abang saya kat ketereh, kelate ni" - nana adik pengantin
"aiskrim sedap, patutla budak - budak pusing 2,3 kali, saya pon tambah aiskrim 4 kali" - Hj Wahab di Perdana Resort, PCB (Pengarah Mara Melaka)
"3 jam start majlis aiskrim licin, nak kna tambah baru pulak" - asma adik pengantin di Tanah Merah
"terima kasih boh, servis terbaik untuk majlis ambo ni" - Rahman pengantin di Pengkalan Chepa
Kami tawarkan Pakej Golek (layan diri) pakej paling #muroh di Kelate
Siap dengan #kiosk aiskrim - ore tengok kiosk aiskrim gak neleh air liur nak make aiskrim, siap tanya tuan majlis ambik mano pakej ni
siap ada #kanopi - tetamu royak gak ni baru yolo, buka kanopi untuk aiskrim kat majlis istimewa meme napok sohor terus majlis nikoh
aiskrim boleh campur 3 perisa - tetamu hok jenis milih blh make aiskrim vanilla, hok nak capur kebanyakan ore tuo gak blh make blako
Terkini kami hanya boleh ambik dua tempahan untuk sehari
terhad sapo cepat booking dia dapat
harga sebenar
- RM260 untuk 450 mini kon
- termasuk transport caj ambik dan hantar
- deposit scoop RM50 dikembalikan selesai majlis sekiranya bare cukup dikembalikan
- tiada caj tambahan
promo untuk ore hok komen diberi harga RM250 komen jah "nok booking"
promo lagi gilo muroh untuk ore hok komen share dan tag harga RM240
promo lagi dooh muroh benar nah, tok kecek banyak doh
untuk ore hok lepas like, komen, share dan tag post ni terus klik wasap kat bowoh ni
p/s : hok wasap jah tanpa like, komen, share dan tag akan diberi harga RM250
"make aiskrim sapa jilat kon boh"
"sapa cepat booking dia dapat"






BISNES AISKRIM - PROMOSI TING TONG TONG AISKRIM / PETI AISKRIM / ICE CREAM CONTAINER

#PROMOTINGTONG - BUAT BISNES AISKRIM SENDIRI DENGAN TONG AISKRIM 🍦 STAINLESS STEEL, AISKRIM TAHAN 8 JAM DGN HARGA MURAH SEMPENA TAUKE TENGAH TING TONG 😆
.
Bisnes aiskrim merupakan bisnes yang dikuasai golongan bukan melayu 
.
kenapa ?
.
sebab mudah, senang jual dan untong besar
.
jual singgit tapi untong lebih dari separuh tau
.
untuk info lebih lanjut tentang bisnes aiskrim hubungi kami sekarang
.
sebab kami tengah offer tong aiskrim dengan harga preorder paling murah di Dunia
.
mungkin bisnes aiskrim boleh ubah hidup anda sape tau 😍
.
ini serius bukan main - main tau 🍦
.
promo tamat pada 27 OKTOBER 2017
.
penghantaran pada 1 NOVEMBER 2017
.
ikut langkah mudah kat bawah ni 💕
.
share dan komen "dah share" 


POST FACEBOOK

PEMBEKAL BISNES PERNIAGAAN AISKRIM
.
klik --> www.wasap.my/601117940277/tongblog utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻
klik --> www.wasap.my/601117940277/tongblog utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻
klik --> www.wasap.my/601117940277/tongblog utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻
.
Untuk makluman promosi ni hanya untuk preorder sahaja
.
harga normal untuk barang ready stock 😊
.
p/s : AWAS !! promo ni terhad untuk 30 tong aiskrim sahaja dan kemungkinan akan ditutup awal jika semua tong aiskrim telah ditempah


TONG AISKRIM TAHAN BEKU AISKRIM HAMPIR 8 JAM 

 TONG AISKRIM PENJUAL MOTOR GUNA

TONG AISKRIM PENUTUP TONG DALAM

 TONG AISKRIM BAHAGIAN DALAM

Thursday, 14 September 2017

KATERING AISKRIM - PAKEJ GOLEK KATERING AISKRIM PALING MURAH KELANTAN

Kami merupakan ice cream section utama dari Kelantan,

tempahan aiskrim di majlis keramaian anda pasti membuatkan tetamu sangat seronok dan anak - anak melompat keriangan

Aiskrim yang kami tawarkan juga sangat sedap membuatkan kanak - kanak makan sampai jilat kon dan berulang kali ambil giliran untuk dapatkan aiskrim

Pakej Golek merupakan pakej yang sangat murah kerana tidak memerlukan staff dan ianya berkonsepkan self service

Scoop aiskrim sangat mudah jika betul caranya, kami akan ajar dalam tempoh kurang dari 1 minit untuk buat satu aiskrim kon siap


Wednesday, 13 September 2017

KATERING AISKRIM - PAKEJ JULIETTE SERVIS KATERING AISKRIM TERMASUK STAFF

Pakej Juliette adalah pakej murah yang ditawarkan untuk sebarang majlis keramaian terutamanya majlis perkahwinan bagi pihak perempuan kebiasaannya jemput tetamu yang ramai 300 ke atas

Kepakaran kami adalah menawarkan katering aiskrim sedap makan sampai jilat kon, memeriahkan majlis keramaian dan membuatkan tetamu seronok dan senang hati dalam majlis yang istimewa


Tuesday, 12 September 2017

BISNES AISKRIM : TONG AISKRIM SAKTI JANA PENDAPATAN RERATUS

Tong aiskrim ni barang sakti bang
boleh buat duit reratus sampai reribu, yela kalau sebijik boleh buat reratus kalau 3 bijik macam dalam gambar ni boleh buat reribu la
start motor atau buka bonet boleh jual, boleh tahan sampai lapan jam aiskrim, biasanya balik rumah pon beku lagi
simpan dalam peti ais esok boleh guna untuk jual lagi
jual aiskrim ni tak payah pening kepala,
bangla dah buktikan bang, muka penuh jambang pakai kemeja tak perlu senyum kutip jualan sehari reratus
kenapa saya ambik contoh bangla ? sebab bangla tak perlu cakap banyak 1 aiskrim satu ringgit dua aiskrim dua ringgit
cuma perlu tau beberapa patah perkataan ni je 😁
balik rumah bawak motor, aiskrim habis hati senang manyak senyum 💕
pergi bank hantar kat kampung satu ratus ambik gaji 1 ratus lebih buat modal pusingan
kan ? banyak seronok bisnes aiskrkm ni 🍦😋











Monday, 11 September 2017

KATERING AISKRIM - PROMOSI TERKINI DI FACEBOOK PAGE ICELY

#TERKINI - KATERING AISKRIM #NO1 PALING DISUKAI TETAMU DAPAT MAKE AISKRIM PASTI TERPANCAR WAJAH KERIANGAN TETAMU DI MAJLIS KAHWIN DI KELATE
"awak...terima kasih banyak - banyak deh. Servis tip top 5 star ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagi untuk majlis kahwin abang saya kat ketereh, kelate ni" - nana adik pengantin
"aiskrim sedap, patutla budak - budak pusing 2,3 kali, saya pon tambah aiskrim 4 kali" - Hj Wahab di Perdana Resort, PCB (Pengarah Mara Melaka)
"3 jam start majlis aiskrim licin, nak kna tambah baru pulak" - asma adik pengantin di Tanah Merah
"terima kasih boh, servis terbaik untuk majlis ambo ni" - Rahman pengantin di Pengkalan Chepa
Kami tawarkan Pakej Golek (layan diri) pakej paling #muroh di Kelate
Siap dengan #kiosk aiskrim - ore tengok kiosk aiskrim gak neleh air liur nak make aiskrim, siap tanya tuan majlis ambik mano pakej ni
siap ada #kanopi - tetamu royak gak ni baru yolo, buka kanopi untuk aiskrim kat majlis istimewa meme napok sohor terus majlis nikoh
aiskrim boleh campur 3 perisa - tetamu hok jenis milih blh make aiskrim vanilla, hok nak capur kebanyakan ore tuo gak blh make blako
Terkini kami hanya boleh ambik dua tempahan untuk sehari
terhad sapo cepat booking dia dapat
harga sebenar
- RM260 untuk 450 mini kon
- termasuk transport caj ambik dan hantar
- deposit scoop RM50 dikembalikan selesai majlis sekiranya bare cukup dikembalikan
- tiada caj tambahan
promo untuk ore hok komen diberi harga RM250 komen jah "nok booking"
promo lagi gilo muroh untuk ore hok komen share dan tag harga RM240
promo lagi dooh muroh benar nah, tok kecek banyak doh
untuk ore hok lepas like, komen, share dan tag post ni terus klik wasap kat bowoh ni
p/s : hok wasap jah tanpa like, komen, share dan tag akan diberi harga RM250
"make aiskrim sapa jilat kon boh"
"sapa cepat booking dia dapat"


Friday, 11 August 2017

KATERING AISKRIM - PROMOSI UNTUK 10 TEMPAHAN SAHAJA !

#TERBARU - PAKEJ HARGA TEMPAHAN AISKRIM MAJLIS KERAMAIAN PALING MUROH #NO1 DI KELATE SERENDAH RM200 UTK 10 TEMPAHAN TERAWAL SAHAJA !!

AWAS!! Harga tak akan dibuka lagi slepas kuota 10 tempahan ni penuh

Ini adalah pakej utk aiskrim colek / hard ice cream

Harga sebenar seperti berikut 👇🏻👇🏻👇🏻

PAKEJ TERGOLEK
🍦 450 mini kon
🍦 1 tong aiskrim
🍦 kanopi utk tempahan terawal
🍦 scoop aiskrim disediakan
🍦 self service (sendiri servis)
🍦 siap dihantar ke majlis

P/S : Deposit RM50 utk scoop aiskrim

PAKEJ BERGOLEK-GOLEK
🍦 450 mini kon
🍦 2 pekerja incharge
🍦 1 tong aiskrim
🍦 kiosk utk tempahan terawal
🍦 kanopi utk tempahan terawal
🍦 siap dihantar ke majlis

HARGA UNTUK 10 ORANG TEMPAHAN TERAWAL

👉🏻 PAKEJ TERGOLEK - RM200

👉🏻 PAKEJ BERGOLEK-GOLEK - RM300

*syarat - TEMPAHAN DIKIRA HANYA UTK BAYARAN PENUH SAHAJA

*TAWARAN INI AKAN DITUTUP PADA BILA2 MASA SAHAJA SETELAH KUOTA 10 TEMPAHAN PENUH

klik --> www.wasap.my/601117940277/aiskrimcolek utk sbrg pertanyaan 🍦🤵🏻

TAG & SHARE POST NI UNTUK DAPATKAN TAWARAN NI.

UNTUK MAKLUMAN BAKI TAWARAN TEMPAHAN AISKRIM NI TINGGAL 9 TEMPAHAN SAHAJA LAGI !!

Sunday, 16 July 2017

BISNES AISKRIM - PEMBEKAL MINI / SMALL WAFER KON AISKRIM

Kon dengan aiskrim tak dapat dipisahkan,

tanpa kon maka tak feel la makan aiskrim

kon aiskrim kat bawah ni bersaiz 

- 4.8cm Diameter lebar x 11.5cm tinggi

- Kami jual dalam 1peket plastik ada 150 batang kon

atau boleh beli terus 1 kotak

- ada 900batang kon

untuk kon jenis ni, 

sesuai gunakan scoop bersaiz 

- 3cm diameter atau 4cm diameter

klik --> www.wasap.my/601117940277 utk sbrg pertanyaan









Wednesday, 12 July 2017

BISNES AISKRIM - TONG AISKRIM SAIZ 16 INCI x 14 INCI

tong aiskrim dalam gambar ni bersaiz 

- 14inci panjang x 16inci lebar x 16 inci tinggi

mempunyai kapasiti muatan 

- 10kg aiskrim atau bersamaan 13liter

- tong aiskrim perlu diisi garam dan ais batu untuk memastikan aiskrim tahan lebih lama

- dianggarkan ketahanan aiskrim dalam tong aiskrim ni daripada cair selama 8 jam


ada yg berminat untuk jalankan perniagaan aiskrim ?

HUBUNGI SAYA CALL/WHATSAPP
011 1794 0277 (ICELY)
011 1794 0277 (ICELY)
011 1794 0277 (ICELY)


PANDANGAN DARI SUDUT SISI
SIAP TONG DALAM TONG UNTUK AISKRIM DAN 2 PENUTUP
PANDANGAN DARI SUDUT ATAS
PANDANGAN DARI SUDUT ATAS LEBIH DEKAT

TONG AISKRIM DIBUNGKUS SIAP UNTUK DIHANTAR

BISNES AISKRIM - BEKAS AISKRIM / CUP ICE CREAM

Bekas aiskrim atau cup ice cream sesuai untuk jualan cup atau bekas sebab dah ada design ice cream kapasiti muatan 4oz atau 130ml 1 pa...