Saturday, 23 December 2017

7 SEBAB KENAPA PERLU JANA PENDAPATAN SEBAGAI EJEN ICELY AISKRIM POTONG

=====================================================================
7 SEBAB KENAPA PERLU JANA PENDAPATAN SEBAGAI EJEN ICELY AISKRIM POTONG
=====================================================================


1. Aiskrim lebih panjang berbanding aiskrim potong lain di pasaran dengan saiz 18 cm

2. Lebih menguntungkan, sebab lebih panjang jadi boleh potong lebih dari aiskrim potong lain

3. Lebih sedap, rasa creamy, makan terus melekat dekat lidah dan terbayang - bayang kesedapannya dan rasanya perghh terangkat dan menusuk kalbu sampai bergetar tulang rusuk

4. Kami ada support grup melalui group wasap dengan erti kata lain ini customer service kami

5. Ada MONEY BACK GUARANTEE kalau aiskrim potong cair masa penghantaran dalam erti kata lain tak boleh guna untuk jualan kami bagi balik duit yang korang laburkan

6. Ada support marketing, kami ada siapkan kalendar marketing untuk ejen - ejen icely aiskrim potong dan diajar teknik kuasai wilayah dan kuasai pesaing

7. Ada REWARD sebagai ejen yang capai sasaran jualan dan training berbayar tingkatkan jualan diberikan secara percuma



Jadi ada tak kenal sape - sape, mak mertua ke, kawan ke, jiran sebelah rumah ke, adik beradik atau anak sedara yang berminat untuk jana pendapatan sendiri dengan sasaran jualan RM5,000 sebulan dari HQ iCeLy ?

call atau wasap kami segera, ejen terhad bagi setiap daerah mengikut terma dan syarat

+++++++++++
011 1794 0277
+++++++++++
011 1794 0277
+++++++++++
011 1794 0277
+++++++++++






Sunday, 17 December 2017

3 KESILAPAN KETIKA MEMILIH KATERING AISKRIM

1. Ambik katering aiskrim terlalu murah sampai tak tahu aiskrim macam mana yang ditawarkan mungkin kecik sangat

2. Penjaga aiskrim tak mesra, tunggu tetamu datang, tak layan tetamu tuan rumah dengan baik buat servis aiskrim sambil lewa

3. Tetamu tuan rumah tak tahu tuan rumah order aiskrim, aiskrim menyorok, aiskrim tenggelam dengan menu lain sebab katering aiskrim suram dan tak happening

#icelyicecreamsection
#kateringaiskrim


Wednesday, 6 December 2017

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

PAKEJ JENERAL KON SERINGGIT, PAKEJ KATERING AISKRIM UNTUK MAJLIS KERAMAIAN DI KELANTAN

Kepakaran kami adalah membantu mereka yang risau jika majlis kahwin, majlis korporat dan majlis hari jadi dilihat MURAHAN, kelihatan BURUK dan kemudian dijadikan bahan gosip sampaila 7 keturunan

kami menawarkan solusi bagi masalah tersebut dengan menawarkan Pakej Katering Aiskrim Eksklusif seperti Majlis VIP - VIP dan dikenang sepanjang zaman pada kos biasa - biasa


Call / whatsapp : 011 1794 0277 (iCeLy)



PROMOSI TONG AISKRIM SEMPENA AKHIR TAHUN 2017 KINI BERMULA HINGGA 31 DISEMBER 2017

PROMOSI TONG AISKRIM SEMPENA AKHIR TAHUN 2017 KINI BERMULA HINGGA 31 DISEMBER 2017

Pernah tak terfikir nak tambah duit pendapatan dengan memulakan bisnes aiskrim, tapi bila start jual letak dalam tong je aiskrim tak tahan lama, bawak aiskrim pegi niaga tak sampai 2 jam aiskrim dah mula cair

Nampak macam senang bisnes aiskrim ni tapi rupanya kalau tak guna peralatan yang betul tak senang lah perniagaan aiskrim ni,

Asas perniagaan aiskrim kena ada peti tapi kalau peti mcm mana kita nak heret bawak pergi meniaga, dalam bisnes perniagaan aiskrim ni kita kena cari tempat yang ramai orang terutamanya budak - budak

jadi kena bergerak, dan hanya dengan menggunakan tong aiskrim yang betul barulah boleh buat duit

kami menawarkan tong aiskrim stainless steel tahan karat, ringan untuk dibawa dan menggunakkan garam dan ais batu

yelah, kalau karnival atau event tu lama senang la tambah je ais dan garam, aiskrim akan tahan lebih lama lagi

ada tak kawan - kawan atau sedara mara yang pernah cakap nak buat bisnes aiskrim tapi tak tahu kat mana nak dapatkan tong aiskrim ?

call / whatsapp kami sekarang : 011 1794 0277 (icely)




Tuesday, 31 October 2017

BISNES AISKRIM : EJEN AISKRIM POTONG KAWASAN JENGKA PAHANG

Aiskrim potong dah sampai ke JENGKA beberapa hari lepas

penghantaran dengan bas pkol 9.30 pagi sampai lebih kurang pukul 7petang

masa perjalanan dekat 10 jam jugak la

tapi Alhamdulillah aiskrim dalam keadaan baik

semua baik dan tak cair, cuma yang cair hati sy kat awak je cia cia cia

warga Jengka boleh dapatkan aiskrim potong secara runcit dengan ejen kami ni 🍦

Puan Nurul Jannah - 0129094748

Aiskrim potong ni pasti mengimbau kenangan masa kecik2 dlu kan

bila nangis je, mak belanja aiskrim 😆

ADA DALAM PELBAGAI PERISA

VANILLA / CHOCOLATE / STRAWBERRY / APPLE / BLUBERRY / JAGUNG







DULU SAYA TIDO BELAKANG PETRONAS

Okei la harini saya nak kongsikan perjalanan hidup saya Dulu tempat tido saya belakang Petronas masa tu bersyukur sangat sebab dah ad...