Friday, 29 April 2016

PROMOSI Aiskrim IceLy 1LITER untuk OGHE KELATE

PROMOSI Aiskrim IceLy 1LITER untuk OGHE KELATE
=====================================
ICELY MERUPAKAN AISKRIM BUATAN 100% MUSLIM DAN BEROPERASI DI KOK LANAS, KELANTAN.

AISKRIM TERSEDAP DIDUNIA KINI DI KELANTAN
====================================
1 - bekas harga biasa + caj penghantaran dikenakan
2 - bekas harga biasa + caj penghantaran dikenakan
3 - bekas harga promosi dan caj penghantaran adalah PERCUMA
PROMOSI hanya untuk aiskrim 1LITER dan tempahan akan ditutup pada 30 APRIL 2016


Friday, 22 April 2016

AISKRIM ICELY ADALAH 100% BUATAN MUSLIM

Tahukah anda aiskrim yang selalu kita beli bukan merupakan aiskrim buatan Malaysia dan ianya adalah aiskrim import, adakah kita ambil tahu dari mana aiskrim kita di import ? Siapakah pengedar aiskrim yang kita selalu beli ? Yanng paling penting apakah aiskrim kita halal di makan ?

Disebabkan faktor ini kami memilih bisnes aiskrim sebagai perniagaan kami dan menjenamakan dengan nama iCeLy.

Selain itu kami juga perasan bahawa aiskrim yang sedia ada di pasaran tidak mempunyai pilihan  aiskrim yang banyak dan kebiasaan yang kita tahu hanya aiskrim vanilla, aiskrim coklat, aiskrim strawberi dan aiskrim keladi atau aiskrim rainbow. Melihat isu ini juga iCeLy mengetengahkan konsep pelbagai pilihan aiskrim dan setakat ini kami telah menawarkan 13 perisa aiskrim.

  1. Aiskrim Vanilla
  2. Aiskrim Chocolate
  3. Aiskrim Strawberry
  4. Aiskrim Blueberry
  5. Aiskrim Mango
  6. Aiskrim Kapucino
  7. Aiskrim Jagung
  8. Aiskrim Kelapa
  9. Aiskrim Keladi
  10. Aiskrim Durian
  11. Aiskrim Apple
  12. Aiskrim Lemon
  13. Aiskrim Pishang
KATALOG AISKRIM 1LITER

dan terdapat beberapa perisa aiskrim untuk akan datang :)

Bukan ini sahaja aiskrim yang kami tawarkan. Kami juga ada buat aiskrim premium macam

  1. Aiskrim Green Tea
  2. Aiskrim Black Tiramisu
  3. Aiskrim Red Vevet
  4. Aiskrim Rocky Road
  5. Aiskrim Rainbow Butterscotch
  6. Aiskrim Cookies N Fudge
  7. Aiskrim Vanilla Oreo
  8. Aiskrim Peppermint Chocolate Chip
AISKRIM RED VELVET

Tapi, ini adalah aiskrim premium dan tawaran kami adalah limited bergantung pada permintaan yang tinggi untuk aiskrim premium ini sahaja.


Adakah anda mempunya permintaan perisa aiskrim anda ? Hubungi kami dan kami akan hasilkan aiskrim mengikut perisa dan selera anda :)

Setakat ini produk kami adalah aiskrim 1Liter dan katering aiskrim untuk majlis keramaian dan akan ada pelbagai produk aiskrim untuk akan datang

ICELY 1LITER



Aiskrim iCeLy merupakan 100% Buatan Muslim dan 100% Bumiputra dan ia DIJAMIN HALAL




PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM CHOC CHIP

PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM CHOC CHIP

Penggemar Aiskrim Chocolate Chip adalah seorang yang menggoda, ringan tulang dalam membantu orang


AISKRIM MENGUATKAN TULANG DAN MENCEGAH OSTEOPOROSIS

Kelebihan Aiskrim yang anda perlu tahu

Ia mempunyai kalsium yang menguatkan tulang, mencegah osteoporosis dan lain - lain :D


PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM BUTTERSCOTCH

PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM BUTTERSCOTCH


AISKRIM DELIVERY KE PASIR PUTEH

Harini selesai RESTOCK Aiskrim Jagung 1LITER dan buat penghantaran di Ketereh dan sekitar Pasir Puteh.

Okei sedikit info bagi WARGA Pasir Puteh, kini anda boleh dapatkan IceLy​ di As Syam Trading​ di Wakaf Berangan


AISKRIM MAMPU MENYEMBUHKAN SAKIT TEKAK DAN BATUK

Fakta ini sangat menarik !

Aiskrim mampu menyembuhkan sakit tekak dan batuk :D


PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM JAMOCA

PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM JAMOCA


Thursday, 21 April 2016

TAHUKAH ANDA AISKRIM BOLEH MENGEMBALIKAN SIFAT PELUPA

TAHUKAH ANDA AISKRIM BOLEH MENGEMBALIKAN SIFAT PELUPA
=================================
Ini adalah antara kelebihan aiskrim.

Apa kata anda hadiahkan aiskrim buat si dia yang selalu lupa perkara penting tentang anda, haha >:o


PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM PRALINES N CREAM

PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM PRALINES N CREAM


HUBUNGI KAMI

Sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau tempahan Katering Aiskrim dan lain - lain

Emel : icely2u@gmail.com
Facebook Page : iCeLy
Twitter : iCeLy
Instagram : @icely2u
Call / Whatsapp : 011-17940277 (iCeLy2U)



Tuesday, 19 April 2016

PENGHANTARAN AISKRIM KE KOTA BHARU 19 APRIL 2016

Alhamdulillah, selesai RESTOCK aiskrim CREAMY VANILLA 1LITER dan aiskrim KELAPA 1LITER.

Esok akan buat penghantaran ke Kota Bharu,

Nak order sila buat tempahan sebelum jam 9.30 pagi

Senang je order whatsapp ke 01117940277

Limit order tak ada !

menyusahkan je,

order 1 pun kami hantar tau >:o


ANTARA KELADI, JAGUNG, CHOCOLATE, STRAWBERRY, APPLE DAN VANILLA KORANG PILIH YANG MANA ?

Antara Keladi, Jagung, Chocolate, Strawberry, Apple dan Vanilla

Korang pilih yang mana ?

#icely
#aiskrimonline
#aiskrimdelivery
#makespeoplesmile
#aiskrim
#hantuaiskrim


AISKRIM MENGURANGKAN STRESS DAN MENGHILANGKAN KESEDIHAN

Fakta Aiskrim inilah yang mencetuskan TAGLINE kami iaitu
"Makes People Smile"

#aiskrimonline
#icely
#makespeoplesmile
#aiskrimdelivery


PERSONALITI PENGGEMAR AISKRIM CHOC CHIP COOKIES N DOUGH

PERSONALITI PENGGEMAR CHOC CHIP COOKIES N DOUGH


Saturday, 16 April 2016

ANDA KAHWIN SEBELUM BULAN PUASA 2016 / DALAM HARI RAYA 2016


Masih tercari KATERING AISKRIM mengikut bajet anda ?

Okei kami akan berikan harga TER murah di pasaran
PROMOSI harga istimewa ini hanya untuk

5 orang TERAWAL sebelum PUASA 2016
5 orang TERAWAL selepas RAYA bulan SYAWAL 2016

Anda hanya perlu komen "NAK" dan kemudian whatsapp KATERING AISKRIM ICELY ke
01117940277 untuk dapatkan harga promosi ini.

PROMOSI TERHAD untuk pasangan bertuah :)


Wednesday, 13 April 2016

TAHUKAH ANDA ?

Tahukah anda ?

Aiskrim merupakan sumber vitamin yang sangat baik


ANDA PEMINAT TEGAR KAPUCINO ?


Kepakaran kami adalah menawarkan pilihan aiskrim yang pelbagai dan kini telah mempunyai 13 perisa aiskrim asas. Lokasi kami berada di Kok Lanas dan sistem jualan kami adalah secara online. ANDA ORDER KAMI HANTAR (KELANTAN).

#icely adalah hakmilik 100% BUMIPUTRA MUSLIM

Sekiranya anda peminat TEGAR Kapucino maka anda perlu cuba Aiskrim ICELY 1LITER KAPUCINO.

KAPUCINO merupakan aiskrim yang HOT STUFF dan
100% pelanggan kami telah berikan komen yang positif untuk aiskrim ini.

Kami HANYA menyediakan 100 bekas Aiskrim Kapucino pada bulan APRIL ini dan sekiranya ia SOLD OUT anda perlu menunggu untuk tawaran seterusnya.

Hubungi ejen kami SEGERA untuk tempahan DELIVERY dan menjadi antara 100 pembeli ICELY 1LITER KAPUCINO

0129990654 - Encik Irfan (Ejen Kota Bharu)
0137915465 - Encik Kamarul (Ejen Machang)
0129889821 - Puan Eda (Ejen Peringat)
0129585695 - Miss Siti (Ejen Kuala Krai)
01117989302 - Miss Nuyu (Ejen)
0139047037 - Puan Yati (Ejen)


Saturday, 9 April 2016

NAK TAW CARA UNTUK JANA PENDAPATAN DENGAN CARA MUDAH ?


Kami merupakan pengedar dan pembuat aiskrim yang telah beroperasi SEJAK 2014. Lokasi kami kini di Kok Lanas, Kelantan. Kami ingin meluaskan perniagaan dan ingin membantu sesiapa yang ingin membuka perniagaan sendiri secara kecil - kecilan bagi produk ICELY 1LITER

SEDIKIT INFO BERKENAAN ICELY
==========================
#icely mempunyai 13 PERISA Aiskrim asas seperti Vanilla / Chocolate / Strawberry / dan lain - lain
#icely juga menawarkan perisa yang tiada di pasaran seperti Blueberry / Mango / Kapucino / lain - lain
#icely juga mempunyai aiskrim premium TAPI hanya dalam tempoh TERHAD seperti RED VELVET / COOKIE N DOUGH / lain - lain

FAEDAH MENJADI EJEN ICELY
========================
♥ Keuntungan margin sehingga 28%
♥ Peluang untuk menguasai pasaran setempat (ejen terhad)
♥ 1 Bekas aiskrim percuma untuk setiap pembelian 10 bekas aiskrim 1LITER
♥ Promosi ejen di mana - mana medium online iCeLy seperti Facebook, Blog dan sebagainya.

KELAYAKAN UNTUK MENJADI EJEN ICELY
================================
✔ Mempunyai peti simpanan beku sama ada REFRIGERATOR atau FREEZER
✔ merupakan warganegara MALAYSIA berusia 21 tahun dan ke atas
✔ berminat untuk menjana PENDAPATAN sampingan
✔ mempunyai TARGET JUALAN bulanan
✔ lokasi di kawasan negeri KELANTAN

Hubungi kami segera di 01117940277 (iCeLy2U)


PRODUK AKAN DATANG ICELY 1LITER


✔ Red Velvet Ice Cream
✔ Peppermint Chocolate Chip Ice Cream
✔ Cookie & Dough Ice Cream
✔ Tutti Frutti Ice Cream
✔ Butterscotch Rainbow Ice Cream
✔ Rocky Road Ice Cream

Sila Like Facebook Page IceLy​ untuk mengetahui maklumat lanjut :)


Thursday, 7 April 2016

PROMOSI AISKRIM DELIVERY PERTAMA DI KELANTAN


Melihat kepada ruang dan peluang yang ada di pasaran, #icely kini memperkenalkan konsep delivery yang pertama di Kelantan.

Konsep delivery ini memberi peluang kepada golongan yang sibuk bekerja dan suri rumah yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk membeli dan menikmati aiskrim di kedai pada musim panas ini.

Bagi memperkenalkan KONSEP kami kepada warga Kelantan kami ingin membuat PROMOSI PERCUMA

https://www.facebook.com/events/570007816502152/

Sekiranya anda berjaya mengumpulkan 10 pesanan aiskrim 1Liter di kawasan anda maka kami akan berikan 1bekas aiskrim 1Liter percuma kepada anda.

Promosi bermula pada 6 April 2016 dan akan tamat pada 20 April 2016 dan promosi ini hanya untuk PEMINAT aiskrim di KELANTAN sahaja :)

#icely adalah aiskrim pilihan anda

Sila hubungi ejen kami untuk membuat pesanan DELIVERY sekarang :

0129990654 - Encik Irfan (Ejen Kota Bharu)
0137915465 - Encik Kamarul (Ejen Machang)
0129889821 - Puan Eda (Ejen Peringat)
0108305814 - Miss Siti (Ejen Kuala Krai)
01117989302 - Miss Nuyu (Ejen)
0139047037 - Puan Yati (Ejen)

Kami juga masih mencari ejen di sesetengah kawasan, berminat ?
Hubungi kami dengan kadar segera di 01117940277 (iCeLy2u)

Untuk maklumat lanjut boleh layari :
FB PAGE : www.facebook.com/icely2u
BLOG : icely2u.blogspot.com

Monday, 4 April 2016

PERISA TERSEDAP AISKRIM ICELY 1LITER


Ramai yang bertanya apa perisa yang paling sedap ?

SAYA JAWAB : Bergantung atas citarasa masing - masing kalau anda suka perisa coklat jadi pilihan anda adalah CHOCOLATE walaupun ada 13 jenis PERISA yang ditawarkan seperti JAGUNG, DURIAN, KELAPA dan lain - lain

Jadi mereka pun tanya cadangan untuk belian aiskrim ICELY 1LITER ?

SAYA JAWAB : Pilihlah aiskrim yang tiada di pasaran seperti KAPUCINO, KELAPA, BLUEBERRY dan lain - lain

iCeLy tak berani nak syok sendiri kata aiskrim iCeLy sedap, anda boleh nilai sendiri testimoni pelanggan sebelum ni :)



Apa kata anda cuba dulu baru bagi komen, macam mana nak tahu sedap ke tak kalau tak rasa ?

#icely adalah aiskrim pilihan anda

Sila hubungi ejen kami untuk membuat pesanan DELIVERY sekarang :

0129990654 - Encik Irfan (Ejen Kota Bharu)
0137915465 - Encik Kamarul (Ejen Machang)
0129889821 - Puan Eda (Ejen Peringat)
0129585695 - Miss Siti (Ejen Kuala Krai)
01117989302 - Miss Nuyu (Ejen)
0139047037 - Puan Yati (Ejen)

Kami juga masih mencari ejen di sesetengah kawasan, berminat ?
Hubungi kami dengan kadar segera di 01117940277 (iCeLy2u)

Untuk maklumat lanjut boleh layari :
FB PAGE : www.facebook.com/icely2u
BLOG : icely2u.blogspot.com

Sunday, 3 April 2016

10 SEBAB MENGAPA PERLU PILIH AISKRIM ICELY 1LITER


1. Produk Bumiputra
2. Produk Muslim
3. Produk Anak Melayu
4. Produk Buatan Malaysia
5. Mempunyai 13 Pilihan perisa wajib
6. Menyediakan khidmat aiskrim delivery
7. Aiskrim Online PERTAMA di Malaysia bermula di KELANTAN
8. Sesuai dimakan bersama orang tersayang.
9. Satu bekas 1Liter sesuai untuk 2 - 3 orang
10. Kebanyakan perisa aiskrim tiada di pasaran sekitar

#icely adalah aiskrim pilihan anda

Sila hubungi ejen kami untuk membuat pesanan DELIVERY sekarang :

0129990654 - Encik Irfan (Ejen Kota Bharu)
0137915465 - Encik Kamarul (Ejen Machang)
0129889821 - Puan Eda (Ejen Peringat)
01117989302 - Miss Nuyu (Ejen)
0139047037 - Puan Yati (Ejen)

Kami juga masih mencari ejen di sesetengah kawasan, berminat ?

Hubungi kami dengan kadar segera di 01117940277 (iCeLy2u)

CUACA PANAS DAN INGIN MENIKMATI AISKRIM ?

Kini anda boleh membuat pesanan aiskrim online dan kami akan membuat penghantaran terus ke lokasi anda

Produk kami aiskrim 1Liter sesuai untuk dimakan seisi keluarga
mempunyai 13 jenis perisa yang pasti memikat selera anda

#icely adalah pilihan aiskrim anda

Sila hubungi ejen kami untuk membuat pesanan sekarang :
0129990654 - Encik Irfan (Ejen Kota Bharu)
0137915465 - Encik Kamarul (Ejen Machang)
0129889821 - Puan Eda (Ejen Peringat)
01117989302 - Miss Nuyu (Ejen)
0139047037 - Puan Yati (Ejen)

Kami juga masih mencari ejen di sesetengah kawasan, berminat ?
Hubungi kami dengan kadar segera di 01117940277 (iCeLy2u)

JANGAN BELI JIKA ANDA TAK SUKA AISKRIM BUATAN MALAYSIA


Ini kerana aiskrim kami adalah 100% Buatan Malaysia
Tanpa bahan pengawet

Kami juga merupakan antara AISKRIM ONLINE PERTAMA di Malaysia dan kami bermula di KELANTAN

Kami menawarkan aiskrim 1LITER dengan 13 jenis perisa lebih dari yang ada di pasaran, anda pasti takkan jumpa melainkan di #icely

#icely adalah pilihan aiskrim anda

Sila hubungi ejen kami untuk membuat pesanan sekarang :
0129990654 - Encik Irfan (Ejen Kota Bharu)
0137915465 - Encik Kamarul (Ejen Machang)
0129889821 - Puan Eda (Ejen Peringat)
01117989302 - Miss Nuyu (Ejen)
0139047037 - Puan Yati (Ejen)

Kami juga masih mencari ejen di sesetengah kawasan berikut, berminat ?

Hubungi kami dengan kadar segera di 01117940277 (iCeLy2u) selagi masih ada kekosongan :)

KATERING AISKRIM - PROMOSI UNTUK 10 TEMPAHAN SAHAJA !

#TERBARU - PAKEJ HARGA TEMPAHAN AISKRIM MAJLIS KERAMAIAN PALING MUROH #NO1 DI KELATE SERENDAH RM200 UTK 10 TEMPAHAN TERAWAL SAHAJA !! AWAS...