Wednesday, 28 September 2016

AYAT PICKUP LINE ICELY

Awak ni aiskrim ke ?


SENARAI 10 PEMENANG PERADUAN KOMEN, LIKE DAN SHARE ICELY

SENARAI 10 PEMENANG PERADUAN KOMEN, LIKE DAN SHARE ICELY
===========================================
Terima kasih kerana menyertai peraduan ini. Untuk nama berikut sila PM admin kami dengan segera ^_^
.
.
1/ Ummu Atfal
.
2/ Nor Diana Rahman
.
3/ Sue Hainy
.
4/ Nieyda Eyda
.
5/ Tengku Kamarulzaman
.
6/ Aina Daud
.
7/ Seiji Midori
.
8/ Asroha Mat Taib
.
9/ Faizal Izal Aziz
.
10/ Are Kimie


DELIVERY ICE CREAM

DELIVERY AISKRIM
==============
Ada yang nak aiskrim delivery ke ?
.
.
Cepat, area Kok Lanas, Kelantan sahaja ^_^


KATERING AISKRIM 26/8/2016 BOOKED !

KATERING AISKRIM 26/8/2016 BOOKED !
=============================
Sila buat tempahan awal untuk dapatkan diskaun bagi katering aiskrim ^_^


KATERING AISKRIM HARI RAYA KE 3 2016

Throwback gambar Katering Aiskrim Raya ke - 3

Gambar ni diambil masa persembahan silat, tomoi dan kick boxing :D


PETIKAN KATA - KATA ICELY

Hidup ibarat aiskrim, buat yang terbaik


REPOST VIDEO KATERING AISKRIM PASANGAN SYILA & HADI

Video saguhati dari kami buat pasangan Syila & Hadi #280516

Gambar2x masa katering aiskrim tempoh hari :D


PETIKAN KATA - KATA MARK ZUCKERBERG

ORANG TAK AMBIL TAHU APA YANG KAMU KATA, MEREKA HANYA AMBIL TAHU APA YANG KAMU BUAT

- MARK ZUCKERBERG


KATA - KATA WARREN BUFFETT

Jika kamu tak jumpa cara buat duit masa kamu tidur, maka kamu akan bekerja sehingga mati -Warren Buffett


BAHAYA ! AISKRIM PEMBUNUH STRESS DAN KESEDIHAN

BAHAYA ! AISKRIM PEMBUNUH STRESS DAN KESEDIHAN
=========================================
Mengikut kajian saintifik, aiskrim merangsang beberapa hormon yang mampu mengurangkan STRESS dan menghilangkan KESEDIHAN iaitu :
.
.
HORMON THROMBOTONIN
====================
Hormon ini juga dikenali sebagai SEROTONIN dimana ia bertanggungjawab untuk membantu tidur, pembelajaran dan pelbagai mood yang baik
.
.
HORMON DOPAMINE
===============
Hormon ini adalah penggalak semula jadi mood yang menyumbang kepada keseronokan dan kegembiraan.
.
.
Saya ada satu soalan sebelum anda mengakhiri pembacaan.
.
Pernahkan anda melihat orang menangis ketika makan aiskrim ?
.
Saya pasti jawapannya adalah tiada.
.
Kanak - kanak yang menangis selepas dimarah pun akan senyap secara tiba - tiba, apabila makan aiskrim kerana hormon yang dihasilkan ketika makan aiskrim ^_^

.
Jadi cara yang paling sedap untuk mengurangkan STRESS adalah makan AISKRIM dan cara paling senang untuk dapatkan aiskrim adalah menghubungi kami di iCeLy untuk aiskrim buatan MUSLIM anda ^_^
.
.
Hanya WHATSAPP
.
0137915465 (Kamarul)
0137915465 (Kamarul)
0137915465 (Kamarul)


DULU SAYA TIDO BELAKANG PETRONAS

Okei la harini saya nak kongsikan perjalanan hidup saya Dulu tempat tido saya belakang Petronas masa tu bersyukur sangat sebab dah ad...